aanraders.

Media dat mij inspireert. 

Boeken.

#1 New York Time Bestseller. Meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

In deze handleiding over het leven, veegt belende blogger Mark Manson de vloer aan met de hype dat we altijd positief moeten denken. Het leven is soms gewoon niet leuk, en ja, daar mag je je best wel eens kut over voelen!

Stap voor stap neemt de schrijver je mee in een reis waarin je leert relativeren. Je hoeft je namelijk alleen maar druk te maken om situaties waar je echt wat aan kunt doen, of van belang zijn in je leven. De onbelangrijke dingen hoef je geen f*ck om te geven!

Een boek met handige tips over hoe je je eigen onderneming kunt starten. Bij deze tips worden ook concrete voorbeelden gegeven van ondernemers die met deze tips een goed lopende onderneming hebben opgezet.

Een boek vol met ideeën en strategieën van personal brand expert Jurgen Salenbacher. Alle kennis en ervaring die hij in 8 jaar heeft opgedaan op het gebied van Personal Branding deelt hij met jou. 

Het boek bevat ook verschillende opdrachten waardoor jij gerichte handvatten krijgt om je eigen Personal Branding te verbeteren.

Podcasts.

De live-workshop style podcast van Jenna Kutcher met tientallen tips & tricks over ondernemen. 

Dit podcast kanaal van social influencer Erin May Henry bespreekt Personal Branding voor influencers, creatieven en zelfstandig ondernemers.

Marie Forleo’s doel is jou te helpen om te persoon te worden die jij wilt zijn. Ze deelt tips over ondernemen, marketing, carrière maken etc. Maar ze geeft ook concrete adviezen over hoe om te gaan met tegenslagen, angst en mislukking. Ook bespreekt ze de beste strategieën voor groter geluk, meer succes en motivatie.

Netflix & Youtube.

Een documentaire die je mee neemt achter de schermen van een 6 daagse seminar van leven- en business strategist en coach Tony Robbins.

Een documentaire serie waarin verschillende kunstenaars aan het woord worden gelaten over hun leven en creaties. Onder andere een schoenendesigner, grafisch ontwerper en architect komen aan het woord.