HOI, ik ben Fallon

Ik ben gek op social media en help andere ondernemers met hun social media zodat zij deze op de juiste manier kunnen inzetten. Zo kunnen zij precies de doelgroep bereiken die zij willen.

Als ondernemer, podcaster en kattenlakei spendeer ik mijn tijd het meeste achter de pc om digitale producten te ontwikkelen waarin ik mijn kennis deel.

Mijn onderneming bestaat nu iets meer dan een jaar. Al was ik er in mijn hoofd al veel langer mee bezig, maar durfde de stap nooit te zetten. 
Ik ben opgegroeid met het idee dat je een baan moet hebben om de rekeningen te betalen. Voeg daar huisje, boompje, beestje aan toe en je bent gesetteld. 
Ik kon nooit mijn draai vinden binnen een bepaalde sector. Van mijn 15e tot mijn 33ste hopte ik daarom van baan tot baan. Inderdaad om de rekeningen te betalen maar echt gelukkig werd ik er niet van.
Toen ik zonder een baan kwam te zitten kwam het idee over het beginnen van een eigen onderneming weer door mijn hoofd spelen. En ik dacht, waarom niet nu? Dit is de perfecte tijd.

Ik had altijd al moeite met het volgen van instructies van mijn meerderen, instructies die ik totaal niet logisch vond soms. Het is dan ook niet gek dat ik het als ondernemer zelf ging doen. Ik wilde keuzes maken op basis van mijn eigen kennis en intuïtie.

In het begin van mijn onderneming deed ik voornamelijk 1-op-1 advies over Instagram. Ook beheerde ik voor verschillende klanten hun Instagram account.
Ik besefte mij echter dat ik meer wilde. Ik wilde zelf meer leren én ik wilde mijn kennis breder verspreiden dan bij 1-op-1 coaching. Ik ben mij daarom gaan ontwikkelen in andere vormen van online marketing.

Enkele weken geleden heb ik de beslissing genomen om mijn kennis aan te bieden in online vormen. Freebies, programma’s, documenten én een podcast. Op dit moment ben ik dan ook druk bezig met het ontwikkelen hiervan. Je zult steeds meer informatie bronnen vinden op deze website.

I'm in love with Instagram

@fallonvankuil